субота, 07 серпня 2010 18:23

Сталлоне спітнів на прес-конференції у Києві (ФОТО)
11

Сьогодні в Україну прилетіли голлівудські актори Сільвестр Сталлоне, Дольф Лундгрен і Джейсон Стетхем. Вони візьмуть участь у презентації голлівудського фільму "Нестримні". В аеропорту Борисполі на віп-терміналі С їх чекало кілька десятків охоронців. Біля виходу з терміналу стояло чотири джипи. О 14.00 зірки дали прес-конференцію у готелі "Прем"єр Палац". На прес-конференцію зібралося півтисячі журналістів.

"Я радий, що актори погодилися прилетіти в Україну, - сказав кореспонденту Gazeta.ua нафтовий бізнесмен Олександр Онищенко, який оплатив приїзд акторів у Київ. – Ми переманили Сталлоне, Лундгрена і Стетхема у Лондона, Парижа і Москви. В інших столицях прем"єру "Нестримних" показують без головних персонажів стрічки".

Сталоне, який зіграв головну роль у фільмі і виступив головним директором стрічки, прийшов у піджаку. Сівши за стіл, він зняв піджак. Спина, плечі та груди актора були вогкими. Блакитна сорочка прилипла до спітнілого тіла.

"Я чудово почуваюся в Україні. Коли повернуся, почну знімати другу частину "Нестримних".

На запитання, чи дійсно він родом з Одеси, Сталлоне усміхнувся. "Я нічого не зрозумів. Моя бабусі з Одеси? Ха-ха. Вперше таке чую. Якщо запросите, я приїду до Одеси. Наступне питання"…

Фото: Тарас ПОДОЛЯН/Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «Сталлоне спітнів на прес-конференції у Києві (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути