понеділок, 02 серпня 2010 14:32

Сталлоне їде в Україну та везе зіркову братію

Сталлоне їде в Україну та везе зіркову братію

Україну відвідають голлівудські актори Сильвестр Сталлоне, Міккі Рурк, Джейсон Стетхем та Дольф Лундгрен.


Таку інформацію розповсюдила Міжнародна меценатська організація TOP Ukraine.

"Українці мають унікальну можливість побачити іменитих голлівудських акторів, а також раніше від усього світу переглянути найочікуванішу картину 2010 року – "Нестримні", - йдеться у повідомленні.

Гості приїдуть в Україну за сприяння відомого вітчизняного мецената Олександра Онищенка.

Допрем"єрний показ "Нестримні" відбудеться 7 серпня 2010 року.

Крім того, буде організовано масштабну прес-конференцію за участю зірок.

"Нестримні" (англ. "The Expendables") - пригодницький бойовик, виконавцем головної ролі та режисером якого є легенда Голлівуду Сильвестр Сталлоне.

У своєму новому фільмі Сталоне задіяв відомих акторів: Арнольд Шварценегер, Брюс Уїлліс, Міккі Рурк, Джейсон Лі, Дольф Лунгрен, Ерік Робертс, Джейсон Стетхем та багато інших.

Сталлоне, котрий неодноразово номінувався на такі престижні премії, як "Оскар" та "Золотий глобус", вважає свою картину прикладом сучасного кінематографу, адже головною складовою його "дітища" є не комп"ютерні спецефекти, а гра акторів і реальна динаміка відеосюжету.

Бюджет фільму склав $80 мільйонів.

Нагадаємо, в Україні з тривалим візитом перебуває голлівудський актор Ван Дамм. Він навіть придбав нерухомість у столиці.

Також нещодавно Одеський кінофестиваль відвідав Рутгер Гуаер. А ось Депардьє через зламану ногу не зміг відвідати цей захід.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Сталлоне їде в Україну та везе зіркову братію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі