понеділок, 23 липня 2012 06:30

Сталлоне найняв детектива для розслідування смерті сина

Сталлоне найняв детектива для розслідування смерті сина

Сильвестр Сталлоне найняв приватного детектива для розслідування смерті сина Сейджа, який був знайдений мертвим у своїй квартирі в Лос-Анжелесі 13 липня 2012. Актор припускає, що сина могли вбити.

Щоб з'ясувати, що стало причиною його смерті і кому вона могла бути вигідна, Сталлоне найняв відомого приватного детектива Скотта Росса, який раніше розслідував справу Майкла Джексона про розбещення неповнолітніх дітей і справу про побиття Ріанни її екс-бойфрендом Крісом Брауном, повідомляють таблоїди.

Напередодні Сталлоне зі своїм братом Френком і представником слідства зустрілися з детективом в своєму будинку в Лос-Анджелесі. Детектив Росс вже працював з сім'єю Сталлоне, і йому довіряють у сім'ї, повідомляє LіfeNews.

Перед ним поставлено завдання - встановити тих, кому могла бути вигідна смерть 36-річного Сейджа, чи вживав він наркотики, що відбувалося в його будинку в останній тиждень і з ким він спілкувався.

Нагадаємо, що Сейдж Сталлоне був знайдений мертвим у своїй квартирі в Лос-Анжелесі 13 червня 2012, при цьому ознак насильницької смерті на його тілі виявлено не було. За даними ЗМІ, Сталлоне-молодший помер за день до свого весілля.

Версії суїциду або навмисного вбивства поліцією не розглядаються. Слідство вважає, що причиною загибелі стало передозування забороненими речовинами - в будинку були вилучені численні пляшечки з-під ліків.

17 липня газета New York Post з посиланням на матір покійного Сашу Кзак (Sasha Czack) повідомила, що Сейдж Сталлоне незадовго до своєї смерті переніс стоматологічну операцію з видалення п'яти зубів, після якої приймав сильне знеболювальне.

Зараз ви читаєте новину «Сталлоне найняв детектива для розслідування смерті сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути