субота, 29 березня 2008 08:07

Відома топмодель роздяглася просто на пляжі (ФОТО)

Відпочиваючи на пляжі одного з модних курортів, топмодель Кейлі Хейзел вирішила раптом переодягнутися. Можливо, їй раптово наскучило її бікіні.

Зрозуміло, папараці ніяк не могли пропустити це чудове видовище. Звичайно, прихильникам Кейлі не звикати бачити її голою, але імпровізований стриптиз набагато цікавіше завчених поз перед камерою.

Шлях Кейлі до вершин модельного бізнесу і обкладинок найбільших глянсових видань був непростий. У віці 16 років, відразу після закінчення школи, вона пішла працювати в перукарню стажером. Рік потому вона вже знялася у фотосесії для конкурсу, організованого DailyStar, причому послуги фотографа Кейлі оплачувала сама. Конкурс вона виграла.

Оскільки Кейлі була неповнолітньою, вона не мала права зніматися в голому вигляді. Дівчині довелося запастися терпінням, і, щоб не витрачати час дарма, вона поступила до коледжу, де вчилася на модельєра.

Почувши про конкурс "Кумир з третьої сторінки", що проводь всесвітньо відомий таблоїд TheSun, Кейлі після довгих роздумів зважилася відправити туди свої фотографії. Фотографії підкорили жюрі Sun так само, як свого часу жюрі DailyStar. Саме з цих фото почався її шлях до вершин модельного бізнесу.

З тих пір фото Кейлі Хейзел обійшли всі найвідоміші глянсові видання: FHM, Maxim, Loaded, Zoo, Nuts, Arena. Гігант Sony вибрав її обличчям рекламної кампанії для Playstation 3 Edition, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Відома топмодель роздяглася просто на пляжі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути