Ексклюзиви
середа, 16 березня 2011 16:36

Видання газети Коломойського прикрив "дзвінок згори"

Видання газети Коломойського прикрив "дзвінок згори"

Друк видання "Газета по-киевски" було заблоковано минулого четверга "дзвінком згори". Інвестори не бажають пояснити ситуацію редакції.

Про це в ефірі телеканалу ТВі заявив головний редактор газети Сергій Тихий.

За його словами, "спілкування з менеджментом підприємства нагадує розмову поміщика з холопами на задньому дворі". Він зазначив, що бюджет видання та інших підприємств холдингу "Главред-медіа" відсутній вже протягом 15 місяців. Як розповів Тихий, операції з рахунком газети, на якому перебувають 1,5 млн, редакція здійснювати не може. При цьому у газети накопичилося чимало боргів, зазначив він.

"Я тричі посилав панові Коломойському (власник холдингу. - ред.) СМС, так як на дзвінки він не відповідає, з проханням вислухати мене, дати можливість пояснити ситуацію. Я не отримав відповіді", - зазначив Тихий.

Натомість, минулого четверга дзвінком "зверху" було заблоковано друк видання, заявив Тихий. При цьому джерело дзвінка йому, за його ж запевненням, невідоме.

Тихий також спростував заяву холдингу про те, що в "Газету по-киевски" за час її роботи з 2003 року інвестовано 80 млн гривень.

"У "Газету по-киевски" інвестовано близько 30 млн гривень за весь час. Це - пряма інвестиція. По-друге, інші витрачених нами коштів, близько 38,5 млн гривень - це кредит, а не інвестиція", - сказав він.

Крім того, на думку Тихого, його можуть зняти з посади головного редактора видання.

Нагадаємо, газета не вийшла з друкарні в п'ятницю, 11 березня. У понеділок, 15 березня, колектив редакції оголосив передстрайкову готовність.

Сьогодні колектив своїми силами вирішив поширювати свіжий номер газети біля точок продажу преси. Він зверстаний спеціально в А4 форматі, розмножений на офісних принтерах і скріплений вручну.

Зараз ви читаєте новину «Видання газети Коломойського прикрив "дзвінок згори"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути