вівторок, 07 грудня 2021 07:21

Від -12℃ до +12℃: погода на тижні роздратує українців мінливістю

Від -12℃ до +12℃: погода на тижні роздратує українців мінливістю
У вівторок, 7 грудня, в Україну прийде атмосферний фронт і принесе опади. Фото: pixabay.com

У вівторок, 7 грудня, в Україні очікуються дощі. У західних та північних областях з мокрим снігом, на дорогах ожеледиця.

Температура протягом доби від +3℃ до -2℃, повідомив Український гідрометцентр, пише "Укрінформ".

На решті території температура вночі 0…+5℃, вдень +7…12℃. У більшості областей вночі та вранці туман. Вітер переважно південно-східний, 5-10 м/с.

8 грудня мокрий сніг та дощ, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Упівденній частині переважно дощ, вночі на Одещині місцями значний дощ. Крім західних та більшості північних областей, туман. Вітер північно-східний, у південній та східній частинах країни південно-східний, 7-12 м/с.

Температура в західних, північних та Вінницькій областях протягом доби 0...-5℃. Уночі на заході до -9℃. У більшості центральних областей 0...5℃ тепла. На решті території вночі +2...7℃, в Криму до +9℃, вдень +4...9℃, на крайньому півдні до +14℃.

9 грудня вночі в Україні, крім західних областей, невеликий мокрий сніг, на півдні та сході з дощем, вдень без істотних опадів. На дорогах, крім південно-східної частини, ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура в західних, північних та Вінницькій областях вночі 4...9℃, на заході до 12℃ морозу, вдень 0...5℃ морозу. У більшості центральних, Одеській та Миколаївській областях від 2℃ морозу до 3℃ тепла, на решті території +3...8℃.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Погода на Новий рік і Різдво: українців шокували прогнозом

У столичному регіоні 8 грудня опади переважно у вигляді мокрого снігу, вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 0...5℃ морозу

У четвер, 9 грудня, вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів; вітер північно-західний, 3-8 м/с; температура вночі 4...9℃ морозу, вдень 0...5℃ морозу.На дорогах ожеледиця.

У п'ятницю, 10 грудня, у західних областях синоптики прогнозують невеликий сніг, температура вночі 3...8℃ морозу, вдень близько 0℃. На решті території переважно без опадів, температура вночі 1...6℃ морозу, вдень 0...6℃ тепла, на півдні країни вночі близько 0℃, вдень 4...10℃ тепла.

У суботу, 11 грудня, вночі в Україні, вдень у західних, північних, місцями у центральних областях невеликі опади переважно у вигляді снігу. Температура у західних областях вночі -1...6℃, вдень близько 0℃. У південній частині вночі 0-5℃ тепла, вдень 6...12℃ тепла, на решті території вночі від 3℃ тепла до 3℃ морозу, вдень 0...6℃ тепла.

У Києві й Карпатах 7 грудня синоптики оголосили штормове попередження. Очікується туман і сніголавинна небезпека.

Вівторок 7 грудня у Києві буде хмарним і вологим - мокрий сніг переходитиме в дощ. Удень стовпчики термометрів коливатимуться в межах +1…3°C.

10 грудня у столиці переважно без опадів. Температура вночі -1...6℃, вдень 0...+5℃. 11 грудня очікуються невеликі опади переважно у вигляді снігу. Температура вночі від +3℃ до -2℃, вдень 0...+5℃.

Зараз ви читаєте новину «Від -12℃ до +12℃: погода на тижні роздратує українців мінливістю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути