середа, 20 жовтня 2010 10:17

Весілля принца Уільяма відбудеться перед Олімпійськими іграми в Лондоні - ЗМІ

Весілля принца Уільяма відбудеться перед Олімпійськими іграми в Лондоні - ЗМІ

Інтернет-версія британської газети Daily Mirror стала черговим ЗМІ, котрий пророкує швидкі заручини британського принца Уільяма і його давньої подруги Кейт Міддлтон. За даними видання, принц готовий зробити дівчині пропозицію на початку 2011 року.

Останнім часом припущення про дати заручин другого в черзі престолонаслідування принца - старшого сина принца Чарльза і покійної принцеси Діани Уільяма - з'являлися всюди.

Влітку американський таблоїд Star не тільки заявляв, що заручини відбудуться в червні 2010 року, але і розповів в найдрібніших подробицях про приготування до весілля в Букінгемському палаці, вказавши, з посиланням на свої джерела, навіть вартість шампанська і квітів. Проте літо пройшло, заручини не відбулися, але естафету перейняли британські ЗМІ, які упевнені, що весілля пройде влітку 2012 року перед Олімпійськими іграми в Лондоні. Між тим, жодних офіційних підтверджень про приготування до свята немає.

Джерело в оточенні королівської сім'ї повідомило Daily Mirror, що Уільям розуміє: тягнути з пропозицією Міддлтон, з якою вони зустрічаються вже більше восьми років, не можна.

"Хоча він, звісно, не хотів би зв'язувати себе узами шлюбу до 30 з невеликим, він чудово розуміє, що Кейт - це та дівчина, яка йому потрібна", - сказало джерело.

Газета не тільки заявляє, що про заручини буде оголошено найближчими місяцями, але і упевнена, що принц Уільям і Міддлтон не чекатимуть "олімпійського року", коли до Великої Британії буде приковано увагу всього світу, і весілля відбудеться вже влітку 2011 року.

Ця подія стане непоганим подарунком королеві Єлизаветі II в рік, коли їй виповнюється 85 років, і її чоловікові, принцові Філіппу, якому в 2011 році буде 90 років.

"(У 2012 році) буде чемпіонат Європи з футболу, і Уільям має бути присутнім там як президент британської футбольної асоціації. Тоді ж королева відзначає срібний ювілей свого правління, ну і Олімпіада, звісно", - сказало джерело, повідомивши, що в такий щільний графік заходів неможливо "втиснути" ще й весілля.

Принц Уільям познайомився з Міддлтон в 2001 році, коли вони разом вчилися в престижному університеті Сент-Ендрюс в Шотландії. З 2002 року вони почали зустрічатися.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Весілля принца Уільяма відбудеться перед Олімпійськими іграми в Лондоні - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути