понеділок, 04 березня 2013 11:56

Венесуельці вимагають показати їм живого Уго Чавеса

Венесуельці вимагають показати їм живого Уго Чавеса
Фото: Reuters

У столиці Венесуели Каракасі в неділю пройшли мітинги опозиційно налаштованих громадян. Протестуючі вимагали від влади країни розповісти правду про стан президента Уго Чавеса, повідомляє Reuters.

Ті, що прийшли на мітинг тримали плакати "Досить брехати!", "Скажіть нам правду!". Вони вимагали доказів того, що президент, який проходить лікування від раку, все ще живий і в змозі керувати країною.

Останнім часом ситуація навколо здоров'я Уго Чавеса стає все більш заплутаною і обростає суперечливими чутками. Останні два місяці венесуельський лідер проходив лікування на Кубі після чергової онкологічної операції, за цей час його жодного разу не показали по телевізору. За офіційними даними, два тижні тому президента перевезли з Гавани до Каракаса, у військовий госпіталь. Влада повідомила, що через проблеми з диханням він не може говорити, але перебуває у свідомості.

При цьому 28 лютого колишній посол Панами при організації американських держав Гільєрмо Кочес зробив сенсаційну заяву про те, що Чавес помер у лікарні ще кілька днів тому, після того як був відключений від апарату штучного дихання. Влада Венесуели цю заяву спростувала.

Зараз ви читаєте новину «Венесуельці вимагають показати їм живого Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути