четвер, 28 лютого 2013 09:12

Панамський дипломат проінформував про смерть Уго Чавеса

Панамський дипломат проінформував про смерть Уго Чавеса
Фото: AP Photo

У президента Венесуели Уго Чавеса ще два місяці тому, під час лікування на Кубі, була зафіксована смерть мозку, а днями він був відключений від апарату штучного дихання. Сенсаційну заяву колишнього посла Панами при Організації американських держав Гільєрмо Кочеса передає РІА Новини.

"Президента, швидше за все, відключили від апаратів, що підтримують його життя, чотири дні тому", - сказав панамський політик.

Він також сказав, що минулого тижня Чавеса доставили на батьківщину, тому що відключати його від апарату штучного дихання на Кубі влада не хотіла. Відомо, що там Чавес протягом двох місяців проходив лікування після онкологічної операції, а минулого тижня він був несподівано доставлений у військовий госпіталь Каракаса з Гавани. Весь цей час Уго Чавеса не показували по ТБ, з'явилося лише фото Чавеса з дочками у лікарняній палаті.

Раніше Рідус розповідав, що венесуельський лікар, знайомий з даними медиків, обслуговуючими президента Венесуели, говорив, що Уго Чавес проживе до квітня 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Панамський дипломат проінформував про смерть Уго Чавеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути