вівторок, 26 червня 2007 12:33

Вбитий один з фігурантів справи Литвиненка

За даними бізнесмена Бориса Березовського, В"ячеслава Соколенка, одного з фігурантів історії про отруєння колишнього співробітника ФСБ Олександра Литвиненка немає в живих. "Мені з двох джерел повідомили, що Соколенка вже немає в живих. Перший раз мені про це заявили 2 тижні тому: сказали, що вже тиждень, як він мертвий. І буквально днями, абсолютно інше джерело підтвердило цю інформацію", - заявив він.

Березовській пояснив, що, за його інформацією, Соколенко був співробітником СЗР і керував "всією цією операцією" по отруєнню Литвиненка.

На думку Березовського, заяви ФСБ про появу якоїсь людини, яка зізналася в співпраці з британською розвідкою, - це спроба відвести увагу від розслідування справи Литвиненка, а зараз і у випадку з Соколенком.

В"ячеслав Соколенко був одним з учасників "чаювання" 1 листопада в барі готелю Millennium Mayfair, коли Литвиненко був отруєний радіоактивним полонієм-210. Як Андрій Луговий, якого Скотланд-Ярд підозрює у вбивстві Литвиненка, і Дмитро Ковтун, Соколенко нібито приїхав до Лондона на футбольний матч, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Вбитий один з фігурантів справи Литвиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути