субота, 19 липня 2008 18:35

На Житомирщині затримано банду наркоманів, яка обікрала 30 машин

На Житомирщині затримано банду з троьх автомобільних злодіїв, на рахунку яких понад 30 крадіжок авто житомирян на суму понад 30 тис грн.

Про це на брифінгу повідомив начальник карного розшуку УМВС в Житомирській області Сергій Ертус.

За його словами, в Житомирі цьогоріч почастішали крадіжки з автомобілів - лише упродовж першого півріччя їх було зареєстровано понад 100. Ці злочини скоювалися переважно у нічний час.

"Зловмисники проникали до авто, розбивши віконне скло або скориставшись ножицями для відкривання дверей. З автомобіля забирали все, що могло становити будь-яку цінність: від магнітол, акустичних систем до запасних коліс. Вони не нехтували також і особистими речами власників", - зазначив С.Ертус.

Він повідомив, що цього тижня працівники міліції затримали трьох раніше судимих житомирян, які ніде не працювали, а займались грабунками з автомобілів громадян. Міліцією вже встановлена причетність цих осіб до 30 таких злочинів,- уточнив начальник карного розшуку і повідомив, що члени банди - наркозалежні люди. За його словами, викрадені речі вони реалізовували на ринках Житомира та водіям таксі.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення обставин і умов скоєння крадіжок та причетності затриманих до інших подібних злочинів.

Зараз ви читаєте новину «На Житомирщині затримано банду наркоманів, яка обікрала 30 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути