Ексклюзиви
четвер, 23 жовтня 2008 15:50

В Україну прийдуть заморозки

Найближчими днями в Україні очікується відносно тепла погода з мінімальною кількістю опадів. Місцями вранці і ввечері туман. Середньодобова температура від 0 до 5 вище нуля вночі і 9-14 тепла вдень. На сході і півночі країни вночі можливі заморозки до -2 градусів.

У Києві завтра до 0-5 градусів вночі, 7-12 вдень, опадів не очікується, вранці і ввечері туман. У суботу також без дощу, місцями туман. Вночі 0-5, вдень 7-12 тепла. У неділю переважно сухо. Вночі -1 - 4, денна температура повітря від 7 до 12 зі знаком плюс. У Київській області завтра змінна хмарність, синоптики дощу не прогнозують, вранці і ввечері туман. Температура - від 0-5 вночі до 7-12 тепла вдень. Вітер північно-східний, 3м/с.

На сході в п"ятницю прогнозується -2 - 3 градуси вночі, 9-14 вдень. Дощу не очікується. У суботу вночі синоптики прогнозують 1-6 градусів, денна температура 9-14 градусів вище нуля, переважно без опадів. У неділю - змінна хмарність, в основному сухо. Вночі -2 - 3 градуси, вдень 7-12 тепла. Вітер північно-східний, 3м/с.

На заході завтра вночі очікується 1-6 градусів, вдень 12-17 вище нуля, синоптики дощу не прогнозують, вранці і ввечері туман. У суботу також в основному сухо, місцями туман. Температура вночі - близько 1-6 градусів, вдень 12-17 градусів зі знаком плюс. У неділю вночі температура повітря становитиме 2-7 градусів тепла, вдень близько 11-16 градусів тепла, опадів не очікується. Вітер північно-східний, 3м/с.

У південних регіонах 24 жовтня від 3 до 8 градусів вночі, 12-17 зі знаком плюс вдень. У основному сухо. У суботу вночі - близько 3-8 градусів, денна температура 12-17 градусів тепла, переважно без опадів. У неділю змінна хмарність, також без дощу. Вночі близько 3-8 градусів, вдень 10-15 тепла. Вітер північно-східний, 5м/с.

У центральних регіонах найближчої ночі 0-5 тепла, вдень 8-13, синоптики дощу не прогнозують, місцями туман. У суботу - змінна хмарність, вранці та ввечері туман. Вночі 0-5 градусів, вдень повітря прогріється до 8-13 вище нуля. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні переважно суху погоду. Температура - близько 7-12 градусів зі знаком плюс. Вітер північно-східний, 3м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україну прийдуть заморозки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути