четвер, 06 листопада 2008 13:22

В Україні похолодає до -12

Найближчими днями в Україні очікується відчутне похолодання, а також мінімальна кількість опадів. Середньодобова температура від -6 до -1 градуса вночі і 1-6 тепла вдень. На сході країни місцями нічна температура опуститься до -12 градусів.

У Києві завтра від -3 - 1 вночі до 1-6 вдень, без опадів. У суботу переважно сухо, хмарно з проясненням. Вночі -7/-2, вдень 1-6 тепла. У неділю - без опадів. Вночі -8/-3, денна температура повітря від 2 до 7 зі знаком плюс. У Київській області завтра змінна хмарність, без дощу. Температура - від -4 - 1 вночі до 1-6 тепла вдень. Вітер східний, південно-східний, 5 м/с.

На сході в п"ятницю прогнозується -4 - 1 градус вночі, 1-6 вдень. Дощу не очікується, хмарно з проясненням. У суботу вночі синоптики прогнозують -12/-6 градусів, денна температура 1-6 градусів вище нуля, переважно без опадів. У неділю - змінна хмарність, переважно сухо. Вночі -12/-6 градусів, вдень 2-7 тепла. Вітер північно-східний, східний, 3 м/с.

На заході завтра вночі очікується 2-7 градусів, вдень 10-15 вище нуля, синоптики опадів не очікують. У суботу також переважно сухо. Температура вночі - близько 2-7 градусів, вдень 6-11 градусів зі знаком плюс. У неділю вночі температура повітря становитиме 1-6 градусів тепла, вдень близько 7-12 вище нуля. Без дощу. Вітер південно-східний, 3 м/с.

У південних регіонах 7 листопада від 1 до 6 градусів вночі, 4-9 зі знаком плюс вдень. Змінна хмарність, без істотних опадів. У суботу вночі - близько -4 - 1 градуса, денна температура 3-8 градусів тепла, переважно сухо, змінна хмарність. У неділю змінна хмарність, без дощу. Вночі близько -3 - 2 градуси, вдень 7-12 тепла. Вітер північно-східний, східний, 3 м/с.

У центральних регіонах найближчою ніччю -3 - 2 тепла, вдень 1-6, опадів не очікується. У суботу - змінна хмарність, без дощу. Вночі -7/-2 градуси, вдень 1-6 вище нуля. У неділю вдень синоптики обіцяють Центральній Україні переважно суху погоду. Температура вночі - близько -8/-3 градусів, вдень градусники покажуть 3-8 вище нуля. Вітер східний, південно-східний, 3 м/с, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україні похолодає до -12». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути