Ексклюзиви
понеділок, 28 грудня 2009 11:32

В Україні буде мокрий сніг і дощі

В Україні буде мокрий сніг і дощі

У першій половині поточного тижня в Україні очікується зниження температури повітря, а також опади у вигляді снігу і мокрого снігу. Місцями пориви вітру до 25 м/с. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу. Середня температура повітря становитиме близько -5 - 0 градусів вночі і -3/+2 градуси вдень.

У Києві завтра метеорологи обіцяють -5 - 0 градусів вночі, -3/+2 вдень, очікується мокрий сніг. У середу переважно без опадів. Вночі -7/-2, вдень -5 - 0 градусів. У четвер також можливий сніг. Вночі -6/-1 градус, денна температура повітря -3/+2 градуси. У Київській області завтра пройде мокрий сніг. Температура - від -5 - 0 вночі до -3/+2 вдень. Вітер північно-західний, південно-східний, 7 м/с. Місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу.

На сході завтра вночі 0-5, вдень 0-5, синоптики чекають мокрий сніг. У середу вночі -7/-2 градуси, вдень -4/+1 градус, переважно без опадів. У четвер пройде сніг. Вночі -6/-1 градус, денна температура -1/+4 градуси. Вітер південно-східний, північно-західний, 15-20 м/с. Пориви до 25 м/с. Ожеледиця, налипання мокрого снігу.

На заході країни завтра вночі -3/+2 градуси, вдень -3/+2 градуси, пройде невеликий мокрий сніг. У середу можливий сніг. Температура повітря вночі - близько -8/-3 градуси, вдень -2/+3 градуси. У четвер вночі синоптики прогнозують температуру повітря у -5 - 0 градусів, вдень -2/+3 градуси, пройде сніг. Вітер північно-західний, південно-західний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. Ожеледиця.

На півдні 29 грудня 1-6 градусів вночі, 4-9 вдень. Синоптики прогнозують дощ. У середу вночі -3/+2, вдень 6-11 градусів. Без опадів. У четвер пройде дощ. Вночі 1-6, вдень 7-12 вище нуля. Вітер західний, північно-західний, 7 м/с. Місцями пориви до 25 м/с.

У центральних регіонах найближчою ніччю -5 - 0 градусів, вдень -2/+3 градуси. Очікується мокрий сніг. У середу без опадів. Вночі -8/-3, вдень -5 - 0 градусів. У четвер нічна температура становитиме -6/-1 градус, вдень -2/+3, пройде сніг. Вітер північно-західний, 7 м/с. Пориви до 15-20 м/с. Ожеледиця, налипання мокрого снігу.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «В Україні буде мокрий сніг і дощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути