субота, 12 січня 2008 15:00

В Україні в 2007 році зросла кількість умисних вбивств і викрадання людей

В Україні в 2007 році відмічено зростання умисних вбивств, ДТП, а також викрадання людей в 2007 році.

Про це на прес-конференції в суботу повідомив генеральний прокурор України Олександр Медведько, розповідаючи про підсумки роботи Генпрокуратури за минулий рік.

За його словами, в 2007 році в цілому загальна злочинність дещо знизилася, проте "є зростання з умисного спричинення тяжких тілесних ушкоджень, викраданню людей, а також дорожньо-транспортним пригодам".

Кажучи про роботу слідства Генпрокуратури, О.Медведько повідомив, що минулого року було завершене більше 1,5 тисяч справ зі злочинів з ознаками корупції, близько 1300 кримінальних справ з хабарництва. У цьому контексті генпрокурор підкреслив збільшення сум хабарів, які фігурують в кримінальних справам. За його словами, ця сума складає від $5 тис. до $700 тис. О.Медведько назвав це "злочинами з резонансними сумами".

Крім того, він повідомив, що минулого року було розслідуване шість кримінальних справ зі злочинів здійснених співробітниками прокуратури, три з них вже направлені до суду.

Зокрема, О.Медведько повідомив, що Генпрокуратура за матеріалами Служби безпеки України порушила кримінальну справу відносно глави одного з районних судів Волинської області і помічника прокурора за хабар у розмірі $4 тис, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину « В Україні в 2007 році зросла кількість умисних вбивств і викрадання людей ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути