середа, 31 жовтня 2007 18:00

У Україні кожні 12 хвилин відбувається ДТП - ДАІ

За інформацією начальника ДАІ в Львівській області Василя Струса, за дев"ять місяців цього року на дорогах України відбулося понад 190 тисяч ДТП, в яких загинули 6,5 тисяч громадян і ще 36,5, - отримали травми.

Начальник Львівського ДАІ під час засідання обласної ради заявив про те, що ДТП на дорогах України відбуваються кожні 12 хвилин, а кожні дві години - гине людина.

На його думку, причина полягає в недосконалому чинному законодавстві, збільшенні кількості транспортних засобів і реформуванні ДАІ.

За перші дев"ять місяців 2007 року в Києві зареєстровано 53,5 тис. ДТП, що перевищує торішній показник удвічі. У аваріях загинули 324 людини і 3302 травмовано.

За даними опитування, проведеного в Києві громадською організацією Street Racing, 28% пішоходів і 31% водіїв регулярно порушують Правила дорожнього руху, їдуть і переходять вулицю на червоне світло і на не призначених для руху ділянках дорогі.

За даними колегії столичної прокуратури щодня в Києві в середньому відбувається 200 дорожньо-транспортних подій, повідомляє Zaxid.net.

Зараз ви читаєте новину «У Україні кожні 12 хвилин відбувається ДТП - ДАІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути