неділя, 25 жовтня 2015 04:12

В Сирії відхилили пропозицію РФ про підтримку з повітря

В Сирії відхилили пропозицію РФ про підтримку з повітря

Перш ніж пропонувати співпрацю, Москва повинна припинити бомбардування опозиції.

Про це заявили в сирійській антиурядової коаліції, пише "Deutsche Welle".

Сирійська опозиція відхилила пропозицію Росії про підтримку наземної операції антиурядових сил проти терористичної організації "Ісламська держава".

"Росія закидає бомбами "Вільну сирійську армію" і тепер хоче співпрацювати з нами, поки вона як і раніше пов'язана з Асадом (президентом Сирії Башаром Асадом - Ред.)? Ми абсолютно не розуміємо Росію", - заявив агентству AFP представник опозиційного повстанського угрупування підполковник Ахмад Сауд.

Не погодилися з пропозицією Москви і в Національної коаліції опозиційних і революційних сил Сирії, яка є головною опозиційною політичною силою в країні.

"Замість розмов про готовність підтримати "Вільну сирійську армію" вони повинні припинити скидати на неї бомби", - заявив AFP представник коаліції Самір Нашар

Раніше глава МЗС Росії Сергій Лавров заявив про готовність Москви підтримувати з повітря наземні операції сирійської опозиції, у тому числі "Вільної сирійської армії", проти терористів. Для виконання цього завдання Кремлю необхідно отримати інформацію від американської влади з деталями місцезнаходження терористичних угруповань і "патріотичної опозиції".

Зараз ви читаєте новину «В Сирії відхилили пропозицію РФ про підтримку з повітря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути