Ексклюзиви
четвер, 14 червня 2007 12:12

В Росії винайшли оригінальний спосіб збільшення генофонда

В Ульяновську завершився оголошений губернатором області дев"ятимісячний марафон під назвою "Народи патріота в День Росії".

У вересні минулого року глава регіону Сергій Морозов призвав громадян народжувати дітей 12 червня - в День Росії. З цієї нагоди 12 вересня глава регіону в рамках оголошеної акції "Народи патріота в День Росії" дозволив своїм підлеглим на півдня закинути державні справи, щоб зачати дитину. Простим городянам, що досягли успіху на цьому терені, пообіцяли подарувати "УАЗ-Патриот", а держслужбовцям - квартиру і навіть підвищення по службі.

Перевірити виконання даного доручення губернатор Сергій Морозов вирішив особисто. В день Росії він об"їхав пологові будинки і познайомився з новонародженими патріотами. У міському пологовому будинку N1 немовлята з"являлися на світ в обстановці урочистостей  – під звуки російського гімну.

Прес-секретар губернатора Дмитро Шиков пояснює: офіційні підсумки акції "Народи патріота" будуть підведені 24 червня. Тоді ж сім"ї-переможниці вручать ключі від обіцяного автомобіля. У обласному уряді поки не можуть сказати, скільки держслужбовців обзавелися потомством, але говорять, що без подарунків чиновники точно не залишаться, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «В Росії винайшли оригінальний спосіб збільшення генофонда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути