Ексклюзиви
четвер, 19 липня 2018 08:12

В Росії народжується новий нацизм - Бабченко

В Росії народжується новий нацизм - Бабченко
Аркадій Бабченко: "У Росії дійсно народжується нація. Все як за підручником. Рейх кристалізується". Фото: Peaceinukraine - LiveJournal

Путін опинився у виграшній ситуації після Чемпіонату світу з футболу. Оскільки Росію відвідали світові лідери та відбулася зустріч Путіна з Трампом - країна вже не така ізольована і може не боятися санкцій.

Крім того, на фоні "відродження нації", про яке активно заговорили росіяни, відроджується і нацизм, вважає журналіст Аркадій Бабченко.

"Кращий у світі чемпіонат, ФІФА, що лежить біля його ніг і махає хвостиком, президенти Франції і Хорватії на трибунах, повне, абсолютне єднання Росії в пориві футбольного "побєдобєсія", і, нарешті, як вишенька на торті - довгоочікувана зустріч з Трампом. Три-чотири роки тому Путін і мріяти про таке не міг. Про ізоляцію вже ніхто не говорить - він знову рукопотисний. Про посилення санкцій тим більше вже ніхто не говорить - навіщо посилювати санкції країні, яка подарувала світові такий чудовий чемпіонат?", - написав у соцмережі Бабченко.

Журналіст наголосив, що саме через потиснення рук на зустрічі Трампа і Путіна для Росії знову можуть відкритися світові ринки.

"Тепер знову можна торгувати. Голландським фірмам знову можна будувати Кримський міст. Німецьким поставляти генератори. Можна знову купувати нафту і газ. Знову укладати багатомільярдні контракти. Мова про бойкот більше не йде взагалі", - зазначив Бабченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Путін домігся свого" - пояснили слабкість Трампа під час саміту у Гельсінкі

Також висловив хвилювання з приводу заяв по відродження російської нації.

"У мене в стрічці половина російських лібералів говорить зараз тільки про одне. Про те, що вони вперше відчули, що в Росії з'являється нація. Проблема в тому, що нація, яка об'єднується не на основі свободи, прав людини, демократії, ліберальних цінностей, а на основі "побєдобєсія" навколо кокошника - може дати тільки новий нацизм двадцять першого століття. Та він уже починається", - додав журналіст.

Російський президент Володимир Путін висловився щодо можливого вступу до НАТО України або Грузії. Запевнив, що реакція на це буде "вкрай негативною". Наближення інфрастуктури НАТО до кордонів РФ назвав прямою загрозою для своєї країни.

Зараз ви читаєте новину «В Росії народжується новий нацизм - Бабченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути