понеділок, 10 березня 2008 10:34

В "Буковелі" відбувся Фестиваль українських вареників

У гірськолижному курорті "Буковель" пройшов "Фестиваль українських вареників".

Про це повідомили у прес-службі дирекції гірськолижного комплексу "Буковель".

Організатори зазначили, що в рамках фестивалю відбувся чемпіонат України зі швидкісного поїдання вареників, в якому взяли по 8 представників з Києва, Івано-Франківська, Надвірної, Рівного та інших міст України.

Крім того, у рамках фестивалю пройшла конкурсно-розважальна інтерактивна програма "Шоу Вареників", а також конкурси: "Народний Вареник" - хто швидше, краще і більше вареників наліпить; "Цибулька" - хто швидше і дрібніше накришить цибульки для засмаження вареників і не заплаче; "Смажимо! Паримо! Варимо!" - хто більше, швидше, цікавіше всмажить по сковороді... ополоником; "Пан Пацюк – поїдач вареників" - хто швидше і більше вареників з"їсть… і не подавиться; "Не поділили вареники? То можна і побитись… великими подушками-варениками"; "Заспіваймо пісню веселеньку" - поїли…можна і співати; "Дам лиха закаблукам" - просимо до танцю. Переможців конкурсів нагородили пам"ятними призами.

Також учасники фестивалю взяли участь у програмі "Козацькі забави", в рамках якої змагалися в естафетах "Стовп з призами", "Біг в мішках", "Перетягування бучка", "Піднімання бочки", "Конкурс свистунів", "Козацький пояс", "Кидання валянка", повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «В "Буковелі" відбувся Фестиваль українських вареників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути