понеділок, 25 лютого 2008 09:15

В Одеській області літнє подружжя зарубали сокирою за пенсію

Правоохоронці затримали злочинця, який убив подружню пару пенсіонерів, пояснивши свій вчинок тим, що хотів поживитися грошима, а на вбивство зважився під впливом алкогольного сп"яніння.

Подвійне вбивство в Ренійському районі Одеської області приголомшило місцевих жителів: подружню пару пенсіонерів зловмисник порубав хазяйською сокирою, заздалегідь проникнувши в будинок потерпілих. Співробітники обласного кримінального розшуку знайшли вбивцю, який пояснив, що хотів поживитися грошима, а на жорстоке вбивство зважився в стані алкогольного сп"яніння.

У селі Новосельське близько шеостої ранку в приватному будинку за номером 6 сусіди виявили трупи господарів: 67-річного чоловіка і його 66-річної дружини. Смерть пенсіонерів наступила в результаті чисельних поранень голови і тулуба.

Нещасних, видно, порубали сокирою (самого знаряддя вбивства на місці злочину не виявилося), та так, що сусіди насилу могли впізнати потерпілих.

Трагедія шокувала місцевих, адже в селі навіть хати не завжди замикають.

На місце виїхало керівництво обласної кримінальної міліції і кримінального розшуку. Опера визначили круг підозрюваних, в якому після остаточного відсіву залишився такий собі Сергій, раніше судимий 27-річний місцевий житель, який не вирізнявся пристойним способом життя.

Підозрюваний не зміг довести своє алібі, почав плутатись у свідченнях і дуже скоро "розколовся". Як пояснив сам Сергій, хотів грошенят "зрубати", а на вбивство, мовляв, зелений змій надихнув.

"Зловмисник розраховував на пенсію літніх людей та їхню компенсацію за вкладами, — розповів заступник начальника "убойного" відділу обласного кримінального розшуку Андрій Нетребський. — Будучи п"яним, Сергій зайшов у будинок, узяв хазяйську сокиру і відразу почав рубати потерпілих. Грошей не знайшов, забрав золоті сережки і ланцюжок. Сокиру втопив у лимані і продовжив пиячити", повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «В Одеській області літнє подружжя зарубали сокирою за пенсію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути