субота, 12 травня 2012 12:56

В Одесі живе дівчина, схожа на ляльку Барбі
9

Фото: Фото: ifun.ru

Зовнішність 24-річної одеситки Валерії Лук'янової подібна до ляльки Барбі. В неї шкіра фарфорового кольору, невелике обличчя та великі голубі очі. При зрості 172 об'єм її талії — 48 см, а грудей — 88.

"Всі кажуть, що я зробила собі купу пластичних операцій. Навіть десь читала, що видаляла два чи три ребра, щоб мати осину талію. І що у свою зовнішність я вклала майже мільйон доларів. Але це не правда. В мене все своє. Така краса дісталася від мами. Я вже звикла, що на вулицях на мене постійно дивляться і просять сфотографуватися. Інколи, звичайно, пристають із дурними пропозиціями. Таких людей я боюся", - розповіла дівчина.

Валерія дуже активна в Інтернеті. Вона веде Інтернет-щоденник на сайті "Лайвджорнал" та має з 15 сторінок в соціальній мережі "Вконтакте". Там вона записує свої думки. Інколи вони далекі від реального світу, оскільки дівчина захоплюється медитацією, вірить в кармічність та перевтілення душ.

На життя Валерія заробляє лекціями по психоаналітиці та психології. Ще вона співачка та фотомодель. Шість років заміжня за одеським бізнесменом. Вдень вона ніколи не гуляє по вулицях. Виходить лише в супроводі двох найближчих подруг.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі живе дівчина, схожа на ляльку Барбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

622

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути