субота, 26 січня 2008 10:05

У Назрані затримані кореспонденти "Еха Москви"

У Назрані затримано двоє кореспондентів "Еха Москви". Як повідомляє в суботу радіостанція, Володимира Варфоломєєва і Романа Плюсова затримали на площі Согласія, де повинен пройти загальнореспубліканський мітинг.

За словами журналістів, їх затримали "без застосування сили". Площа Согласія оточена щільним кордоном міліції та спецназу. Підходи до місця проведення мітингу перегороджені будівельною технікою. Журналістів помістили в автобус, який відвезе їх в ГУВС міста.

За словами редакторів опозиційного владі республіки сайту "Інгушетія.Ру", на площі почалися сутички мітингуючих з силами міліції.

Організатори мітингу "проти корупції та порушення прав людини" планували вивести на площу Согласія не менше десяти тисяч чоловік. 25 січня деякі райони Назрані, околиці станиці Нестеровськая і місто Магас були оголошені зоною проведення контртерористичної операції. Організатори мітингу вважають, що це пов"язано із запланованою акцією протесту і ставить за мету обмежити доступ журналістів в район операції, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Назрані затримані кореспонденти "Еха Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути