Ексклюзиви
середа, 24 лютого 2010 16:21

У Миргороді роздають елітні ділянки тим, хто більше заплатить місту

У Миргороді роздають елітні ділянки тим, хто більше заплатить місту
У місті Миргород на Полтавщині поблизу місцевого курорту роздають елітні ділянки площею 10 соток для забудови.

Щоб отримати землю, слід подати заяву в міськвиконком. Із поміж щонайменше двох претендентів обиратимуть того, хто запропонує більшу суму на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста. Вона повинна бути не меншою 100-120 тисяч гривень. Такою є експертна оцінка вартості ділянки.

Масив знаходиться за курортом "Миргород". Поруч - Березовий гай, річка Хорол і озеро. Навколо нема промислових підприємств чи виробництва. За 500-700 метрів проходить траса, що сполучає місто Лубни Полтавщини і село Великі Сорочинці Миргородського району.

Уже продали 4 ділянки. Залишилося ще 8. Із часом роздаватимуть ще 18 ділянок, але після того, як на них проведуть археологічні розкопки наукового характеру.

"Заяви претендентів розглядаються на засіданні конкурсної комісії. Все публічно, відкрито, - запевнив Сергій Яшний, виконуючий обов"язків начальника управління житлово-комунального господарства Миргородської міської ради. - Хто запропонує більшу суму на розвиток міста, той і стає власником землі".

В управлінні житлово-комунального господарства пояснили, що земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд може отримати громадянин України. Він повинен надати довідку із постійного місця проживання про те, що не використав право безоплатної приватизації земельної ділянки.

Переможець конкурсу повинен сплатити заявлену суму. Після того депутати на сесії міської ради приймуть рішення про надання земельної ділянки у власність. Потім людина зможе отримати Державний акт на право приватної власності на земельну ділянку.

Зараз ви читаєте новину «У Миргороді роздають елітні ділянки тим, хто більше заплатить місту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути