Ексклюзиви
вівторок, 16 лютого 2010 18:35

У Миргороді завалилася "Килимова хата" (ФОТО)

 

У Миргороді завалився магазин сантехніки. У народі його називали "Килимова хата". До кризи в ній торгували килимами, лінолеумом і супутніми товарами. Кажуть, дах не витримав ваги снігу та льоду і конструкція даху, варена із металоконструкцій, впала в приміщення.

Працівники сусідніх організацій розповіли кореспонденту Gazeta.ua, що в магазині майже повністю побито сантехнічні вироби, стелажі та інші господарські товари.

До будівлі не підступитися. Кучугури снігу, битого скла. Стіна просіла разом із замкнутими дверима. Вікна заґратовані. З тильного боку є запасний вхід через тамбур. Він закритий. Поряд із магазином проходить тротуар, який веде до залізничного вокзалу та в мікрорайон військового містечка.

"Вчора був на рибалці на Сулі під Лубнами. Приїхав додому, трохи хильнув і завалився спати. Під ранок встав, бо пересохло в горлі. Пішов на кухню. Коли таке як сильно бахнув надувний шарік. А потім глухий скрегіт і дзенькіт скла, – розповідає 59-річний Григорій, прізвище не називає. Він живе в п"ятиповерхівці, котра знаходиться метрів за 200 від зруйнованого магазину. – Я постояв-постояв, тихо. Ліг досипати. Коли розвиднілося, пішов подивитися, що трапилося. Глянув, а магазин боком стоїть. Добре, що не було перехожих, а то б могло когось травмувати чи вбити. Місцями куски вітражного скла відлетіли до 10 метрів. І такі – хароші, є десь по 3-5 кг".

"Говорять, магазин завалився біля 4 години ранку. В приміщенні та біля нього нікого не було. Вулиця була пустинна. Тому поранити нікого не могло", – пояснює приватний підприємець Євген Андрущенко.

Він власник магазину побутової хімії та господарчих товарів, що знаходиться поряд.

Кажуть, приміщення магазину відновленню не підлягає.

Торгова площа магазину більше 300 м кв.

Раніше "Килимова хата" користувалася значною популярністю. Люди приїздили скуповуватися навіть із сусідніх районів.

Зараз ви читаєте новину «У Миргороді завалилася "Килимова хата" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути