четвер, 04 червня 2009 16:12

У Мелітополі перевірять всі банки

У Мелітополі перевірять всі банки

У Мелітополі (Запорізька область) після вибуху у відділенні Ощадбанку правоохоронці спільно із співробітниками СБУ і МНС мають намір перевірити усі 72 відділення міських банків і з"ясувати, чи дотримані всі правила безпеки. Такі рейди пройдуть протягом червня.

Всі недоліки, які будуть виявлені під час перевірки, необхідно буде усунути до кінця серпня. Інакше, йтиме мова про закриття цих відділень.

Як розповів віце-мер Леонід Василенко, місто має намір написати до Нацбанку листа з проханням зобов"язати на законодавчому рівні керівників банків встановлювати в своїх установах камери стеження.

Нагадаємо, 2 червня зловмисники організували два вибухи у відділенні Ощадбанку в Мелітополі. Правоохоронцями встановлено, що злочин був здійснений з метою пограбування. Затриманий основний підозрюваний в організації та здійсненні вибухів - житель Запоріжжя 1988 року народження. Також встановлена особа його спільника, в даний час він знаходиться в розшуку.

Вже зареєстровано 32 постраждалих внаслідок вибуху в Мелітополі у відділенні Ощадбанку, повідомляє офіційний сайт управління з питань надзвичайних ситуацій Запорізької облдержадміністрації.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що наполягатиме, щоб усі фінансові установи, які обслуговують громадян, були забезпечені засобами відео спостереження.

За матеріалом proUA.com

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі перевірять всі банки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути