пʼятниця, 11 січня 2008 15:53

В Лас-Вегасі проходить порно-виставка (ФОТОРЕПОРТАЖ)
5

На цьому тижні в Лас-Вегасі стартувала найбільша в світі виставка "товарів для дорослих" Adult Entertainment eXpo, яка завершиться 12 січня церемонією вручення вищих нагород "кіноакадемії порномистецтва".

Свою продукцію на виставці представляють більше 400 компаній, що випускають фільми, журнали, сайти, "іграшки" та інші товари для сексуальних утіх. Свої стенди тут представляють не тільки ті, хто наживається на порнографії, але й ті, хто не вважає секс-індустрію гідним способом заробітку.

Кульмінацією виставки стане вручення премій AVN - кращим творцям порнофільмів. Цього року вища нагорода трудівникам порноіндустрії вручатиметься 25-й раз більш ніж в 100 номінаціях: режисура, жіноча і чоловіча ролі, епізодична роль, сценарій, музика. Є і специфічні номінації: кращий бюст, краща сцена групового сексу.

Церемонія "Порно Оскара" багато в чому нагадує "голлівудського оскара": зірки на червоній доріжці, безліч телекамер і запах великих грошей. Річні доходи порнокомпаній обчислюються багатьма мільярдами доларів.

Минулого року для того, щоб визначити переможців, приблизно 60 рецензентів протягом року продивилися близько 6 тис. порнофільмів, що претендують на премію.

Перед церемонією порнозірки позували фотографам. Актриси говорили, що довго роздумували над тим, що надіти.

Відома в порноіндустрії актриса Тіла Уінн заявила в інтерв"ю, що напередодні церемонії намагалася пригадати хоча б одну зі своїх сексуальних сцен, які були номіновані. І це зрозуміло, оскільки більш ніж в 90% порнофільмів сюжет фактично відсутній. Минулого року Уінн знялася в 150 фільмах, повідомляє newsinfo.ru.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «В Лас-Вегасі проходить порно-виставка (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути