неділя, 06 квітня 2014 14:12

В колишній резиденції Януковича "Залісся" показали готель для делегацій
14

Фото: Сергій Старостенко

У державній резиденції Віктора Януковича "Залісся" вперше відкрили для відвідувань будинок для гостей – міні-готель, що знаходиться на території.

Триповерховий дерев'яний будинок з різьбленими елементами стоїть над озером. На першому поверсі – вітальня з каміном, їдальня, кілька вбиралень.

"Це – готель для прийому офіційних делегацій. Я тут працюю 11років. Януковича не бачив ніколи", - говорить Євген Чирков, замдиректора державної резиденції "Залісся".

У робочому кабінеті – зелені шкіряні крісла, на дерев'яному столі лежать закриті записники з надписом "Адміністрація Президента України", подарунковий атлас, різнокольорові стікери й папір. У чорних підставках – ручки, маркери, з десяток червоних і синіх олівців. По ним видно, що жодного разу не точені. У книжковій шафі навпроти – збірки російської класики, українських письменників, література з історії України, географії. Висить плазмовий телевізор і кондиціонер.

На другому поверсі – чотири спальні, в кожній – вбиральня. На туалетних столиках – зубна паста, рідке мило, щітки, серветки.

"Тут ніхто ніколи не ночував, скільки я працюю. Але за правилами, номери мають бути забезпечені необхідними предметами індивідуальної гігієни", - пояснює Євген Чирков.

У спальнях – двомісні ліжка, тумбочка, крісла, телевізор, роздруківка зі списком каналів. У одній з кімнат на підлозі стоїть вазон із метровим мандариновим деревом, висять плоди.На цокольному поверсі – кухня та їдальня.

Мисливську резиденцію "Залісся" вперше відкрили для відвідувачів у лютому, після того, як Самооборона Майдану зайшла до Межигір'я. Площа господарства складає 14,8 га. Загальна площа резиденції – 40 тисяч га лісового масиву, поділених на чотири лісництва: Заліське, Деснянське, Рожнянське і Літківське.

Зараз ви читаєте новину «В колишній резиденції Януковича "Залісся" показали готель для делегацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути