пʼятниця, 04 квітня 2008 16:23

У Китаї затриманий безрукий водій вантажівки

Поліція китайського міста Цзімо затримала водія вантажівки, у якого не було обох рук. Як повідомляє Ananova, полісмени зупинили для перевірки сильно переобтяжену вантажівку, і "дуже здивувалися", коли виявили в його кабіні безрукого водія.

За словами затриманого, якого звуть Цзян, він втратив обидві руки в результаті розриву фейєрверку ще в 12 років, проте це каліцтво ніколи не заважало йому управляти автомобілем. Цзян заявив поліції, що непогано водить машину, тому що "багато практикувався в комп"ютерних іграх". Він також зазначив, що намагався записатися на водійські курси в шести різних автошколах, але йому скрізь відмовили.

Цзян повідомив поліції, що є власником невеликого бізнесу, і зазвичай його продукцію розвозять наймані водії. Проте коли вони хворіють, йому доводиться самому сідати за кермо.

Поліцейські, взявши до уваги каліцтва Цзяна, виписали йому штраф в 30 доларів, хоча за відсутність ліцензії та управління переобтяженим автомобілем він міг отримати 300-доларовий штраф і 15 діб тюремного ув"язнення, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «У Китаї затриманий безрукий водій вантажівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути