понеділок, 03 грудня 2007 10:34

У Канаді стартувало світове турне Spice Girls (ФОТОРЕПОРТАЖ,ВІДЕО)
6

В неділю в канадському місті Ванкувер почалося світове турне групи Spice Girls, яка возз"єдналася

Перший концерт Еми Бантон, Джері Голлівел, Вікторії Бекхем, Мелані Чисхолм і Мелані Браун на стадіоні GM Place перетворився на величезну танцювальну вечірку. Багато з присутніх 15 тис. глядачів попідскакували з місць, тримаючи в одній руці камери, а в іншій - палички, що світяться, коли британська група почала виступ, повідомляє агентство.

Вийшовши на багатоярусну сцену з командою з 10 танцюристів, учасниці всесвітньо відомого квінтету іскрилися золотом і бронзою нарядів, створених італійським дизайнером Роберто Каваллі.

Спочатку дівчата виконали пісню Spice Up Your Life, а потім хіти Stop і Say You"ll Be There.

За кілька годин до виходу на сцену чоловік Вікторії Бекхем, Девід, подарував кожній учасниці спеціальний браслет на згадку про їхнє возз"єднання.

В рамках світового турне "Повернення Spice Girls" група в грудні виступить в американських містах Сан-Хосе, Лос-Анджелесі та Лас-Вегасі, а потім дівчата перетнуть океан, аби дати цілу серію концертів у Європі, перший з яких відбудеться в британській столиці.

У рамках світового турне група також відвідає Буенос-Айрес, Кейптаун, Пекін, Шанхай, Гонконг і Сідней. У Москві концерту Spice Girls не планується, передає АР.

Фото: Reuters

Зараз ви читаєте новину «У Канаді стартувало світове турне Spice Girls (ФОТОРЕПОРТАЖ,ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути