вівторок, 28 грудня 2010 16:12

В Ізраїлі сотня пасажирів палаючого потяга отруїлися чадним газом (ФОТО)

Вранці 28 грудня в Ізраїлі на залізниці між Тель-Авівом і Хайфою загорівся пасажирський поїзд. Пасажири встигли вийти з вагонів до того, як їх охопив вогонь.

Поїзд прямував з Хайфи в Тель-Авів. Машиніст поїзда, що проїжджав по зустрічній залізничній колії, помітив дим і повідомив своєму колезі, що в його потязі почалася пожежа. У цей момент в кабіні машиніста палаючого поїзда спрацювала сигнальна система, і він почав аварійне гальмування.

Прес-служба залізничної компанії "Ракевет Ісраель" спочатку повідомила, що у локомотива з невідомої причини спалахнув задній двигун, і полум'я досить швидко поширилося по вагонам, але пасажири були евакуйовані вчасно.

Серед пасажирів виявився боєць Прикордонної варти, який вистрілив у вікна вагона з табельної зброї, тим самим відкривши людям шлях до порятунку. Прикордонник розповів, що став стріляти після того, як пасажири не змогли розбити вікно.

До місця події швидко прибули пожежники та інші рятувальники.

У результаті пожежі дим дуже швидко заповнив вагони, і деякі пасажири отруїлися чадним газом. Крім цього, під час евакуації кілька людей подряпалися осколками скла. Ще кілька пасажирів зазнали нервового шоку. Співробітники служби "Маген Давид Адом" повідомили, що надали допомогу 121 пасажиру згорілого поїзда. Стан чотирьох людей оцінюють як середнього ступеня тяжкості, стан решти постраждалих - легкий.

Рух поїздів на прибережній лінії припинено.

Newsru.co.il

Зараз ви читаєте новину «В Ізраїлі сотня пасажирів палаючого потяга отруїлися чадним газом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути