четвер, 09 грудня 2010 11:04

Два потяги зіткнулися лоб в лоб в Бангладеш (ФОТО)

Двадцять одна людина загинула, сотні отримали поранення в результаті зіткнення двох пасажирських потягів на сході Бангладеш в середу.

Інцидент стався близько 17.00 за місцевим часом (13.00 за київським) приблизно за 50 кілометрів на північний схід від столиці країни міста Дакка. Приватне інформагентство UNB повідомило з посиланням на очевидців, що аварія забрала життя 21 людини: 19 загинули на місці, ще двоє померли в лікарні від отриманих травм.

Кількість поранених обчислюється сотнями, тому не виключено, що число загиблих ростиме.

Співробітник протипожежної служби округу Нарсінгді, де трапилась катастрофа, підтвердив загибель десяти осіб. За його словами, рятувальна операція продовжується. У ній беруть участь поліцейські, пожежники, медики, співробітники товариства Червоного півмісяця і військові.

Для з'ясування причин аварії сформована спеціальна комісія. Влада не виключає, що зіткнення потягів стало результатом диверсії.

Аварії на залізниці нерідкі в Бангладеш, де стан залізничних колій і сигнальних систем залишає бажати кращого. Так, в кінці вересня 2010 року швидкий потяг протаранив два автобуси в Дацці, жертвами події стали, щонайменше, сім осіб, десятки отримали поранення.

Одна з найбільших в історії Бангладеш залізничних катастроф сталась в січні 1996 року, коли два пасажирські потяги зіткнулися поблизу міста Чандпур. Загинули 50 осіб, травми отримали близько 200 осіб.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Два потяги зіткнулися лоб в лоб в Бангладеш (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути