четвер, 12 червня 2008 13:41

В Іспанії в сутичках з поліцією поранені десятки страйкуючих

В Іспанії десятки людей отримали в середу поранення в результаті сутичок страйкуючих рибаків і фермерів з поліцією, повідомляє Національне радіо Іспанії (НРІ).

"Жорстокі сутички сталися в місті Альмерія (південний схід Іспанії), де більше чотирьох тисяч фермерів, протестуючих проти високих цін на пальне, закидали кабачками і баклажанами бійців поліцейського спецназу, що охороняли обласне представництво міністерства фінансів", - йдеться в повідомленні.

В ньому наголошується, що "поліція атакувала мітингуючих, застосувавши палиці і гумові кулі". "В результаті сутички 21 людина, зокрема 13 поліцейських, дістали поранення", повідомляє радіо.

Безлади сталися і в Севільї, куди прибули декілька сотень рибалок з портових міст Кадіс та Уельва, які також протестують проти дорожнечі дизельного пального.

"Поліція намагалася розігнати рибалок, в результаті сутичок 26 людей дістали поранення, 7 учасників акції протесту затримано", - відзначає НРІ. РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії в сутичках з поліцією поранені десятки страйкуючих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути