четвер, 04 червня 2009 09:50

В Естонії підозрюваний заразив свинячим грипом жінку-поліцейського

В Естонії підозрюваний заразив свинячим грипом жінку-поліцейського
У Естонії виявлений новий випадок свинячого грипу: ним захворіла жінка-поліцейський, яка допитувала першого зареєстрованого в країні носія цієї хвороби. Як передає естонське телебачення, цей чоловік повернувся з США, щоб здатися владі. В середу хвороба жінки знайшла лабораторне підтвердження.

Як повідомив префект Північної префектури поліції Ельмар Вахер, "мова йде про слідчий захід, в якому жінка-слідчий брала участь короткий час, всього п"ять хвилин, в ході яких підозрюваний в злочині заразив поліцейського свинячим грипом.

В середу Інспекція по охороні здоров"я Естонії підтвердила також зараження трирічної дитини, яка теж контактувала з першим офіційно зареєстрованим в Естонії носієм вірусу A/H1N1. За даними інспекції, стан здоров"я у жінки і дитини задовільний.

Таким чином, всього в Естонії зараз ця хвороба зареєстрована у трьох людей. Перший випадок був зареєстрований в минулої п"ятниці у 29-річного чоловіка, прибулого в середу з Нью-Йорка. Його помістили в лікарню, але в неділю вже одужавшого виписали, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «В Естонії підозрюваний заразив свинячим грипом жінку-поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути