четвер, 06 березня 2008 12:17

У дитячому садку Запоріжжя знайдений порошок невідомого походження

У Запоріжжі в дитячому садку знайдено порошок невідомого походження, повідомили в управлінні з надзвичайних ситуацій Запорізької обладміністрації.

"5 березня о 16.50 в дитячому садку N230 в Заводському районі на сходовій клітці вихователі знайшли білий порошок з неприємним запахом, при вдиханні якого відчувалося подряпування в горлі й носоглотці", - повідомили в управлінні.

20 дітей одразу ж вивели на вулицю, після чого відправили додому з батьками. На місце НП прибули співробітники науково-дослідного експертно-криміналістичного центру Управління МВС України в Запорізькій області, санепідстанції, аварійно-рятівної служби і мобільна оперативна група Головного управління МНС у Запорізькій області.

О 18.00 було завершено вологе прибирання і провітрювання приміщень дитсадка. Для проведення хімічного аналізу були взяті проби порошку. Яким чином порошок потрапив у дитсадок з"ясовують співробітники Заводського райвідділу міліції, повідомляє Интерфакс-Украина.
Зараз ви читаєте новину «У дитячому садку Запоріжжя знайдений порошок невідомого походження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути