вівторок, 04 вересня 2007 10:17

У Білорусі 16-річна дівчинка зарізала коханця своєї матері

У столиці Білорусі 16-річна дівчинка зарізала 46-річного коханця своєї матері. Одночасно з початком розслідуванням історія стала обростати чутками про вірогідні причини трагедії.

У деяких ЗМІ з"явилися повідомлення, що приводом для вбивства стала дріб"язкова прискіпливість, яку чоловік проявляв до дівчини: нібито він постійно їй докоряв за пізні повернення додому. За іншими даними, дівчина схопилася за ніж після того, як мамин друг відмовився в черговий раз дати їй гроші на дискотеку.

Проте в учбовому закладі, куди підозрювана в убивстві тільки-но вступила, всі ці підозри відкидаються. "Маячня якась, – заявили в профтехучилищі. – Її ж не заарештували. Вона була у нас 1 вересня на лінійці".

У ПТУ скоріше схильні бачити причини трагедії у поведінці загиблого чоловіка. "Ми телефонували до школи. Там дівчинку тільки з позитивного боку характеризували. Можливо, чоловік неадекватно поводився?" – припустили в училищі.

У прокуратурі коментувати версію про домагання відмовилися. "Справа поки порушена за статтею "вбивство". Проте після з"ясування всіх обставин, у тому числі й взаємин у сім"ї, не виключено, що стаття буде перекваліфікована", – зазначили в прокуратурі, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі 16-річна дівчинка зарізала коханця своєї матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути