середа, 29 липня 2009 14:27

В Азії народилась дитина з зайвою головою (ФОТО)

У столиці Філіппін народилися сіамські близнята. У дівчаток одне тіло і дві голови. Близнюки вагою 3,8 кг і одним серцем на двох з"явилися на світ у вівторок вночі.

Батько малюків попросив людей молитись за його новонароджених дочок і дружину.

Відзначимо, що минулої п"ятниці в Індонезії народилися сіамські близнята з одним тілом і двома головами. На думку лікарів, розділити малюків було неможливо: у хлопчиків два серця, але решта всіх життєво важливих органів - спільні.

33-річний батько заявив, що він проти операції з розділення близнят. "Я не можу в це повірити, але що я можу зробити? Така воля Божа, і ми приймемо наших дітей такими, які вони є", - сказав молодий тато.

Вага сіамських близнят - 3 кілограми 200 грамів. Спочатку у новонароджених було мало шансів вижити. Їхнє дихання підтримувала спеціальна машина. "Якщо у близнят слабкі серця, ми нічим не зможемо допомогти. Вони зможуть прожити близько місяця", - сказав їхній педіатр, лікар Тубегус.

Проте медики робили все можливе, щоб врятувати немовлят. На жаль, всі зусилля виявилися марними. До лікарні, що знаходиться за тисячі кілометрів на захід від індонезійської столиці Джакарти, приходили десятки людей. Всі вони молилися за життя близнят.

За матеріалами Gazeta.ua, Дни.ру

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «В Азії народилась дитина з зайвою головою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути