вівторок, 11 березня 2008 15:41

Найстаріші сіамські близнята в світі відсвяткували 18-річчя (ФОТО)

 
Найстаріші сіамські близнята в світі - американки Абігейл і Бріттані Хензел - днями відсвяткували свій 18-й день народження.

Дівчата, які зовсім не мріють, щоб їх розділили, будують великі плани на майбутнє: поступити в інститут, вийти заміж і завести дітей. "Ми не можемо жити по-іншому і не хочемо ніяких операцій, - говорить Абігейл. - Навіть якщо б це спрацювало, ми б не змогли робити те, що робимо зараз".

Абігейл і Бріттані є унікальним випадком. З кожних 50 тис. близнят одна пара з"являється на світ зрощеною тим або іншим чином. У свою чергу з них тільки один відсоток проживає довше одного року.

Дівчата зрощені від грудей і вниз. У них дві спільні ноги і руки. У них два серця, дві пари легенів, але тільки одна печінка, сечовий міхур, грудна клітка і таз. Кожна контролює свою сторону тіла і нічого не відчуває іншою.

При цьому мова йде про двох абсолютно різних людей. У кожної свої пристрасті, у тому числі і в одязі. "Я більше люблю рожеве, - говорить Абігейл. Тому ми по черзі вирішуємо, що надягати".

"Ми абсолютно різні. Ми торгуємося один з одним, типу "якщо ти зробиш це, я дам тобі те". Ми хочемо поступити в коледж, вийти заміж і завести власних дітей, правда, не знаємо, як це можна здійснити".

Недавно дівчата здали на права. Абігейл натискала педалі, Бріттані стежила за поворотниками, а кермо тримали разом.

Під час їжі у них окремі тарілки і вони по черзі беруть їжу і кладуть один одному в рот.

Батьки дівчаток, 47-річна медсестра Патті і 48-річний тесляр Майк вирішили не розділяти їх при народженні через ризик і ніколи про це не жалкували."С першого разу, коли ми їх побачили, ми подумали, що вони прекрасні. Це найчудовіші діти в світі", - говорить Патті, повідомляє SundayMirror.

Зараз ви читаєте новину «Найстаріші сіамські близнята в світі відсвяткували 18-річчя (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути