середа, 17 вересня 2008 10:24

Вечеря в Голлівуді принесла Обамі $9 млн

Влаштована Бараком Обамою вечеря в Беверлі Хіллз, на якій були присутні голлівудські знаменитості, принесла його кампанії дев"ять мільйонів доларів, повідомляє AssociatedPress. Гості вечора заплатили 28500 доларів за саму вечерю і 2500 доларів за концерт, на якому Барбара Стрейзанд співала і агітувала за демократичного кандидата в президенти.

На вечері були присутні близько 250-300 чоловік, а на концерті - приблизно 800. Серед гостей вечора журналісти відмітили Джоді Фостер, Леонардо ді Капріо, Джеймі Лі Кертіс, Стівена Спілберга. Сам Обама перед початком вечері провів близько години, фотографуючись з гостями заходу.

Суперник чорношкірого сенатора по передвиборній гонці республіканець Джон Маккейн несхвально відізвався про вечерю із зірками. "Спочатку Обама говорить про те, що треба бути ближче до людей, а потім відлітає до Голлівуду збирати гроші разом з Барбарою Стрейзанд і своїми знаменитими друзями", - відзначив Маккейн і додав, що особисто він не бачить для себе іншого місця, окрім як "поряд з робочими людьми".

Барак Обама, що відмовився від бюджетного фінансування своєї кампанії, в серпні поставив рекорд по збору засобів: за останній місяць літа бюджет його кампанії поповнився на 66 мільйонів доларів ( це на 11 мільйонів більше його лютневого рекорду - 55 мільйонів). Всього в теперішній час штаб Обами має в своєму розпорядженні 77 мільйонів доларів. Бюджет кампанії Маккейна, який зробив вибір на користь державного фінансування кампанії, складає 84 мільйони доларів.

Зараз ви читаєте новину «Вечеря в Голлівуді принесла Обамі $9 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути