четвер, 05 липня 2007 09:36

Встановлено новий світовий рекорд з поїдання хот-догів

Житель США Джої Честнат став володарем титулу Чемпіон з поїдання хот-догів. Він випередив шестиразового чемпіона щорічного конкурсу об"їдання, приуроченого до дня Незалежності США, японця Такеру Кобаяші.

Честнат за 12 хвилин з"їв 66 булочок з сосисками. Під захоплені крики глядачів 23-річний каліфорнієць кожні 10,9 секунди поглинав по одному хот-догу, повідомляє АР. "Якби треба було з"їсти ще прямо зараз, я б це зробив", - заявив переможець, що отримав пояс чемпіона з емблемою конкурсу гірчичного кольору.

Кобаяші, який отримав прізвисько "японська машина для поїдання", недавно видалили зуб мудрості, а також йому довелося пройти курс мануальної терапії після того, як він вивихнув щелепу. Проте не дивлячись на такі серйозні "травми", багаторазовий чемпіон виступив дуже гідно, не поступаючись переможцеві до самого кінця.

Учасника, який зайняв друге місце в змаганні, дискваліфікували, оскільки його вмить вирвало власними "досягненнями". У результаті Кобаяші, який з"їв за 12 хвилин 63 хот-дога, зайняв його позицію, показавши свій кращий результат. Попередній рекорд Кобаяші склав 53 з половиною хот-дога. До цього змагання, кращим світовим досягненням вважався рекорд того ж Честната – 59 з половиною булочок з сосисками.

Після закінчення змагання Кобаяші пообіцяв повернутися і помститися наступного року, повідомляє Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Встановлено новий світовий рекорд з поїдання хот-догів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути