вівторок, 10 серпня 2010 16:29

Українка організувала в Іспанії банду з торгівлі людьми

Українка організувала в Іспанії банду з торгівлі людьми

В Іспанії затримали 11 вихідців з держав колишнього СРСР, які організували мережу закладів, де сексуальні послуги відвідувачам надавали росіянки.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на кореспондента Радіо Свобода із Мадрида.

За даними Національної поліції Іспанії, керувала мережею громадянка України, чиє ім'я в інтересах слідства не розголошується.

Повідомляють, що жінок, яких вербували переважно в різних містах Росії і відправляли за туристичною візою до Іспанії, примушували обслуговувати клієнтів на острові Тенеріфе, а також у містах Барселона і Таррагона, де організація мала у своєму розпорядженні низку квартир.

"Це важлива поліцейська операція. Організація експлуатувала росіянок, відбирала у них половину заробітку, не дозволяла відлучатися із закладу, примушувала працювати по 20 годин на добу. На сон відводилося лише кілька годин. Спали жінки по троє на одному ліжку", - сказав представник поліції Хосе Марія Сеара.

Розслідування іспанська поліція почала ще в минулому році, коли отримала інформацію про діяльність мережі від російських колег із Москви.

Нагадаємо, що у червні трьох громадян України суд Устецького краю, що на північному заході Чехії, засудив за торгівлю людьми. У процесі слідства було доведено, що українські громадяни, відібравши паспорти в іноземців із країн Східної Європи, змушували їх до рабської праці.

У березні цього року у Чехії також заарештували за торгівлю людьми чотирьох українців. Злочинці заманювали співвітчизників привабливими пропозиціями, а потім примушували відпрацьовувати неіснуючі борги.
Зараз ви читаєте новину «Українка організувала в Іспанії банду з торгівлі людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути