Ексклюзиви
субота, 24 лютого 2007 16:44

Україна і Росія відкриють нову судноплавну лінію

Перший круїзний рейс на Кримсько-Кавказькій судноплавній лінії Україна і РФ планують на травень 2008 року.

Як повідомили в Асоціації судновласників України (АСУ), такі плани були озвучені під час українсько-російських консультацій представників ділових кіл двох країн з питань двосторонньої співпраці в галузі транспорту і круїзного судноплавства на Чорному морі, які пройшли днями в Одесі.

Сторони висловили зацікавленість в спільному розвитку низки перспективних проектів, зокрема, в розробці програми відновлення лінійного вантажопасажирського морського сполучення і круїзного судноплавства по Кримсько-Кавказькій лінії.

Інтерес до програми підтвердили також декілька великих фірм і фінансово-промислових груп України, Росії та США, а також порти і судноплавні підприємства.

Учасники консультацій мають намір надати спеціально створеній робочій групі при підкомісії з питань транспорту комітету з питань економічного співробітництва України і РФ для складання проекту відповідної рамкової угоди між урядами країн.

Останнє, 3-є засідання підкомісії за участю керівників транспортних відомств України і РФ Миколи Рудьковського і Ігоря Левітіна пройшло в лютому в Києві, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Україна і Росія відкриють нову судноплавну лінію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути