Ексклюзиви
середа, 19 серпня 2015 10:02

Вчителька Путіна розповіла, як маленький Вова стратив качку

Вчителька Путіна розповіла, як маленький Вова стратив качку

У мережі опубліковані уривок зі спогадів вчительки президента РФ Володимира Путіна, в якому йдеться про те, як маленький Володя став катом для каченяти.

Фрагмент книги вчительки Віри Гуревич "Володимир Путін. Батьки. Друзі. Учителя" розмістив у своєму LiveJournal російський журналіст Андрій Мальгін.

Ось що згадує вчителька глави російської держави:

У недоїдаючому Радянському Союзі Володя Путін і його однокласники під час літніх канікул під наглядом улюбленої вчительки відгодовували каченят, щоб в якийсь момент їх з'їсти.

І ось прийшов час забити одну з качок. Всі відмовлялися рубати голову бідоласі. Щоб не так сумно все виглядало, хлопці розіграли сценку. Влаштували суд над качкою, звинувативши її в тому, що, мовляв, зухвало порушувала правила життя: їла більше всіх, відпливала далі, ніж належить, пізніше за всіх засинала. Прив'язали бідолаху за шию і з сумними голосінням потягли винуватицю до плахи - нею була звичайне колода.

Дехто з хлопчаків навідріз відмовився бути катом. Володя Путін не відмовився. Він накинув на себе червону ковдру - яка мало символізувати катівський балахон, голову закрив цілком - адже особа ката повинно бути невпізнанно...

"Введіть нещасну, - сказав Володя. - Покладіть їй голову так, щоб я, не бачивши її, міг одним ударом відсікти їй голову".

Нагадаємо, у Татарстані 10 чоловік і бульдозер цілий день знищували трьох заморожених гусячих тушок, що потрапили під дію указу президента РФ Володимира Путіна про ліквідацію санкційних продуктів.

Також у Росії були спалені 50 "контрабандних" каченят з України.

Зараз ви читаєте новину «Вчителька Путіна розповіла, як маленький Вова стратив качку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути