понеділок, 21 січня 2008 08:59

Учені створили вібратор, який запам"ятовує вподобання жінок

Британська компанія Je Joue випустила нову секс-іграшку, створену на основі самих передових технологій. Вібратор з провокаційною для російського вуха назвою SaSi був представлений на виставці товарів для дорослих Adult Entertainment Expo, що пройшла недавно в Лос-Анджелесі.

На вібраторі є функції, що дозволяють контролювати швидкість і силу вібрації. Це перший "інтелектуальний" пристрій, що запам"ятовує режими, які вважають за краще жінки, і що час від часу трохи міняє їх, щоб з"ясувати, що їм ще подобається. У симулятор орального сексу вбудований МР-3 плеєр з автоматичним плей-лістом найпопулярніших треків, повідомляє Wired.

Коли фірма Je Joue випустила в 2006 році свій перший вібратор, він тут же став неймовірно популярним. Багато хто визнав, що відчуття при користуванні цим вібратором подібні до відчуттів під час куннілінгуса. Тому, якщо програмування власних режимів жінок не зацікавить, новий пристрій SaSi дозволяє скористатися однією з 10 стандартних програм.

Команда SaSi, до складу якої входить розробник Кріс Глейстер, засновник Je Joue Джеф Холлінгтон, три жінки-дослідники і безліч добровольців і учасників фокус-груп, створили пристрій, що відрізняється різноманітністю рухів за рахунок вбудованого програмного забезпечення. Приблизно після п"яти застосувань, штучний інтелект запам"ятовує те, що подобається користувачеві, і повторює ндивідуалізовані рухи, що доставляють найбільше задоволення, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Учені створили вібратор, який запам"ятовує вподобання жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути