четвер, 06 березня 2008 08:11

Учені зміряли тривалість ідеального сексу

Ідеальний секс повинен тривати 7-13 хвилин, і навіть трихвилинний є цілком "нормальним", показало дослідження, проведене американськими експертами. Австралійська сексологія, коментуючи отримані результати, відзначила при цьому, що більшість чоловіків хочуть, щоб секс тривав довше, а жінки навпроти вважають за краще, щоб статевий акт закінчувався швидко.

Це дослідження стало першим, таким, що зміряло довжину ідеального сексу. Дослідники опитали жителів США і Канади. Контакт довжиною 3-7 хвилин респонденти назвали "нормальним", все, що менше, - "дуже коротким", а секс, що триває більше 13 хвилин, - "дуже довгим".

Дослідження, опубліковане в міжнародному "Журналі сексуальної медицини", було проведене, щоб розвіяти розхожий міф про те, що здоровий секс повинен тривати дуже довго. Американські дослідження показують, що більшість жителів США вважають, що нормальний секс повинен тривати 15-20 хвилин. Проте, як показують різні опитування, як правило, статевий акт продовжується менше половини цього часу.

Автор дослідження Ерік Корті з Пенсільванії заявив, що подібні думки є причиною "розчарування і незадоволеності". "У фантазіях про ідеальну чоловічу сексуальність чоловіка представляють з великим членом, кам"яною ерекцією і здатністю займатися сексом всю ніч безперервно", - відзначає він.

"Виявляється, багато чоловіків і жінок розділяють цю фантазію. Результатом цього дослідження стало створення реалістичної моделі сексуальності, що допомагає людям з різними сексуальними розладами і дисфункціями, а в довгостроковій перспективі - запобігає виникненню цих розладів", - відзначив він, повідомляє TheAustralian.

Зараз ви читаєте новину «Учені зміряли тривалість ідеального сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути