Ексклюзиви
пʼятниця, 17 вересня 2010 08:53

У Запоріжжі рідні брати грабували "Приватбанк"

У Запоріжжі рідні брати грабували "Приватбанк"
Грабіжники, які спробували в понеділок, 13 вересня, заволодіти "касою" одного із запорізьких філій банку "Приватбанк", затримані і дають свідчення.

Про це кореспонденту агентства "Інтерфакс-Україна" повідомили в прес-службі Головного управління МНС в Запорізькій області.

Розбійний напад на відділення "Приватбанку" в Комунарському районі Запоріжжя було здійснено двома чоловікам у медичних масках.

За словами співробітників банку, один з них направив на касира пістолет і зажадав грошей. Касир встигла натиснути "тривожну" кнопку, сирена злякала грабіжників. У результаті грабіжники ретирувалися, не встигнувши заволодіти грошима.

Злочинці були оголошені в розшук і через добу були затримані міліцією.

Як з"ясувалося, грабіжниками виявилися двоє братів 1976 і 1978 років народження. У цьому домі були знайдені пістолет травматичної дії та маски.

Проти підозрюваних було порушено кримінальну справу за розбій, здійснений групою осіб за попередньою змовою, яка передбачає покарання на термін від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 2 серпня цього року в Донецьку заарештували грабіжника, який двічі нападав на одне і те ж відділення "Правексбанку" з іграшковим пістолетом сина.

Зараз ви читаєте новину «У Запоріжжі рідні брати грабували "Приватбанк"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути