понеділок, 17 вересня 2018 13:57

У Тетяни Турчанової після спинального інсульту відмовили ноги, на реабілітацію потрібно 50 тисяч гривень

Автор: Фото надане Наталією Вербовою
  Тетяна зможе встати на ноги, якщо пройде повний курс лікування й реабілітації.
Тетяна зможе встати на ноги, якщо пройде повний курс лікування й реабілітації.

64-річна Тетяна Турчанова з міста Бобринець на Кіровоградщині перебуває в тяжкому стані в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні. Жінка перенесла спинальний інсульт. Після складної операції нижня частина тіла все ще паралізована. Лікарі дають усі шанси, що жінка зможе стати на ноги. Потрібне лікування й реабілітація. Його вартість становить щонайменше 50 тис грн. Рідні просять допомоги.

"Мама з 17 років працювала листоношею. На пенсії все одно виходила за когось на роботу. Ніколи не відмовляла. Хоч вже давно скаржилася на біль в ногах. Лікар казав, що симптоми схожі на вікові. Весною призначив лікування. Але за два місяці ні уколи, ані мазі не допомогли. Кілька тижнів тому вона впала, думала, що просто зачепилася за поріг. Але в неї відмовили ноги. В лікарні сказали, що це спинальний інслульт.

У хребті видалили крововиливи й поставили металеву пластину. Операція обійшлася в 50 тисяч гривень, ще 20 тисяч пішло на крапельниці. Збирали всім миром. Допомогли жителі, бо маму в місті майже всі знають. Ми з чоловіком набралися кредитів. Лікарі кажуть, що мама буде ходити, але треба пройти лікування й реабілітацію. А це ще 50 тисяч гривень. Прошу небайдужих людей, щоб допомогли, хто скільки зможе. Будемо вдячні за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua дочка Наталія Вербова.

Реквізити для допомоги:

Картка "Приватбанку": 5168 7573 7342 9291 (Вербова Наталія Леонідівна), її контакти: 0 (66) 755-60-34.

Зараз ви читаєте новину «У Тетяни Турчанової після спинального інсульту відмовили ноги, на реабілітацію потрібно 50 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути