понеділок, 19 вересня 2011 15:19

У столиці продають вино майже за 72 тисячі
9

Фото: Фото: Тарас Подолян

У столичному винному бутіку "Арлекін", що в готелі "Київ", найдорожче вино продають за 71 582 грн. Це - французьке вино "Шато Петрюс" 2004 року.

"У нашій країні набирає популярності інвестування в колекційне вино. Зараз це вигідніше, ніж вкладати гроші у золото і цінні папери. Такі вина п'ють лише мільйонери. Навіть під час кризи вони можуть відмовитися від усього, крім предметів розкоші і улюбленого вина", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua сомельє Віра Ткач.

"Це вино роблять у винному регіоні Помероль. Виноград збирають вручну протягом 2 днів. Зараз його не варто пити, бо воно ще зелене і недозріле. Його треба витримати у підвалі хоча б 10 років. Тоді пляшка коштуватиме в два рази дорожче", - додала вона.

Також у бутіку продають колекцію вин з фотографіями гравців футбольної збірної Іспанії.

"У колекції — 12 вин. Вина підбирали з регіонів, в яких народилися кожен з футболістів. Всі позиції продаються окремо. Та купувати всю колекцію вигідніше — на неї ми надаємо 10-відсоткову знижку. Цю акцію придумали до Євро-2012. Кожного місяця будемо змінювати країну. Наступного місяця продаватимемо вино з фотографіями гравців збірної Італії", - розповіла Віра Ткач.

Зараз ви читаєте новину «У столиці продають вино майже за 72 тисячі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути