Ексклюзиви
вівторок, 23 листопада 2010 15:14

У Стамбулі туристів з України кинула турецька авіакомпанія

У Стамбулі туристів з України кинула турецька авіакомпанія

Десятки пасажирів авіакомпанії "Pegasus" не можуть вилетіти із Стамбула до Харкова.

Літак рейсу Стамбул-Харків турецької авіакомпанії "Pegasus" вже четвертий день не вилітає із стамбульського аеропорту Сабіха Гокчен.

Громадяни України, Туреччини, Казахстану та інших країн чекають в аеропорту з 19 листопада. Про це повідомили пасажири рейсу із Стамбулу.

"Працівники "Pegasus" "годують пожданиками": за годину буде відомо, ввечері, вранці, а потім кажуть, мовляв, завтра полетите о такій-то годині, але те "завтра" так і не приходить", - розказала одна з пасажирок рейсу Стамбул-Харків.

Коли рейс відмінили вперше - 19 листопада - пасажирам ніяк не пояснили причину. Лише один від одного пасажири дізналися про те, що рейс скасували через погану погоду у Харкові.

Наступного дня, 20 листопада, пасажирам все-таки пояснили, що причиною скасування рейсу до Харкова є погана погода, але дату вильоту до Харкова назвати так і не змогли.

"Вони сказали, щоб ми телефонували 21 листопада зранку. З їхніх слів стало відомо, що о 16:00 буде рейс, але його так і не було", - повідомили українці, які чекають вильоту.

Але ні 21-го, ні 22-го листопада літак для пасажирів рейсу Стамбул-Харків так і не подали.

Пасажирка додає, що адміністрація авіакомпанії протягом трьох днів - з 19 по 21 листопада - відмовлялася надавати їм готель.

Лише після візиту до офісу "Pegasus", де пасажири зчинили справжній галас, їх поселили у готелі. Досі усі вони чекають на виліт із Стамбула до Харкова.

Перший секретар посольства України в Туреччині Богдан Сергійчук повідомив tochka.net, що українським дипломатам відома проблема з рейсом Стамбул – Харків. За його словами рейс затримується через несприятливі погодні умови в Харкові – туман, а також туман у Стамбулі.

Разом з тим у аеропорту Харкова повідомили, що останні кілька днів аеропорт працює у нормальному режимі. "Погода наразі нормальна, туману немає", повідомили у інформаційному центрі аеропорту.

Як повідомлялося, 20 листопада густий туман повністю зупинив роботу Міжнародного аеропорту "Харків". Протягом наступних днів інформація про проблеми з погодою в аеропорту Харкова не надходила.

Зараз ви читаєте новину «У Стамбулі туристів з України кинула турецька авіакомпанія ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути