неділя, 21 листопада 2010 18:09

Журналістів з пулу Януковича нарешті пустили у Брюссель

Журналістів з пулу Януковича нарешті пустили у Брюссель

Після майже 6-годинної затримки журналісти з пула президента України Віктора Януковича вилетіли з міжнародного аеропорту Відня до Брюсселя для висвітлення саміту Україна-ЄС, який відбудеться 22 листопада.

Fіакомпанія "Брюссельські авіалінії" упродовж майже 6 годин знайшла можливість замінити несправний літак іншим бортом та відправити пасажирів до місця призначення.

Упродовж всього вимушеного перебування в аеропорту Відня українських журналістів супроводжував консул дипломатичного представництва України в Австрії Сергій Малиновський.

Майже 20 представників українських засобів масової інформації, які сьогодні відбули з Києва до Брюсселя через Відень, затрималися в аеропорту австрійської столиці.

Авіакомпанія "Брюссельські авіалінії", яка мала забезпечити переліт, оголосила про виникнення проблеми з одним із двигунів літака RJ-100, повідомляє УНІАН.

Нагадаємо, що у понеділок 22 листопада Янукович здійснить робочий візит до Брюсселя для участі в саміті Україна-ЄС.

У ході візиту президент України проведе зустріч з Президентом Європейської Ради Германом ван Ромпеєм та Президентом Європейської Комісії Жозе Мануелем Баррозу.

Також Янукович візьме участь у пленарному засіданні саміту Україна-ЄС.

Зараз ви читаєте новину «Журналістів з пулу Януковича нарешті пустили у Брюссель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути